Πρόσθετα τροφίμων
Τα πρόσθετα τροφίμων που προέρχονται από φρούτα είναι φυσικά συστατικά που ενισχύουν τη γεύση, τη θρεπτική αξία ή και τη συντήρηση των τροφίμων. Σε αντίθεση με τα τεχνητά πρόσθετα, βασίζονται σε πρώτες ύλες που μας δίνει η φύση και γι’ αυτό θεωρούνται πιο φιλικά στον οργανισμό. Μέσα από την επεξεργασία και την αξιοποίηση φρούτων δεύτερης διαλογής, προκύπτουν λύσεις που κάνουν τα προϊόντα πιο υγιεινά και ελκυστικά. Έτσι, η βιομηχανία τροφίμων αποκτά νέα εργαλεία που συνδυάζουν ποιότητα και καινοτομία.
Ανακαλύψτε
€
Σιρόπι κερασιου